verhuur

 


Galerie de Boog BV verzorgt naast de tentoonstellingen in de Galerie kunst in bedrijven, zorginstellingen en kantoren.

Het accent ligt hierbij op kwaliteit en aansluiting bij de doelgroep. Er wordt werk getoond uit actuele kunstcollecties en ateliers van diverse kunstenaars. De stockcollectie van Galerie de Boog bevat o.a. werken van de Cobraleden Appel, Corneille, Lucebert en van de popartiesten Warhol en Jan Cremer. De constructivisten zijn onder andere vertegenwoordigd door Peter Struijken, Vasarely en Julia. Tevens is abstract expressionistisch werk opgenomen van Jan van Lokhorst, Bernadette Leijdekkers en Gijs Keizer. Er wordt werk van de internationale kunstenaars Baldin Ahmad, Bjørn T Hansen, Ferenc Gögös, A.R. Penck en Raveel getoond.

Tevens is werk van meer realistische schilders zoals Hans Leijerzapf in de collectie opgenomen.

Voor de huur geldt tot de waarde van € 1000,- per werkstuk, een eenheidsprijs van € 12,50 per maand. Boven de € 1000,- wordt 1,2% van de waarde van het kunstwerk per maand gerekend. Deze prijzen zijn exclusief BTW.

De huurprijs wordt mede bepaald door het aantal werkstukken. Wanneer meer dan twintig werkstukken bij een instelling gehangen worden, kan er een aangepaste prijs berekend worden. De huurprijs is inclusief de verzorging van het brengen, ophangen en weer halen en de verzekering gedurende de hangperiode.

Bij aankoop van een kunstwerk, na een hangperiode van een jaar, wordt een halfjaar huur in mindering gebracht.

Werkwijze

  • Oriënterend gesprek
  • Bezoek aan de in te richten ruimte.
  • In het advies en offerte worden de mogelijkheden van het aantal te hangen werkstukken, de ophangsystemen, de duur van de tentoonstelling en de kosten van de tentoonstelling genoemd.
  • Het contract tussen de cliënt en de Galerie wordt voor de duur van een jaar gesloten. Zonder schriftelijke opzegging van drie maanden voor de einddatum wordt het contract automatisch verlengd.